DiaSocks - Črne

Specialne nogavice - DiaSocks (črne)

9,99 €
Z DDV Dostavljeno v roku 3-6 dni

Specialne nogavice - DIASOCKS so popolnoma brez elastike, primerne za občutljive noge. Nogavice so super mehke in udobne, z 0% elastike in 100% oprijemom.

Velikost
Obseg gležnja
Količina
Izdelek je na zalogi

Specialne nogavice - Diasocks so izdelane posebej za potrebe (nog, stopal) diabetikov in ljudi, ki jih običajne nogavice stiskajo.

S posebno tehnologijo pletenja patentne obrobe je nogavica DiaSocks:

 1. POPOLNOMA BREZ ELASTIČNIH NITI, kar omogoča, da nogavica ne tišči in je izredno mehka, kljub temu pa ne drsi. To izboljšuje krvni obtok in posledično lajša bolečine v predelu goleni.
 2. OJAČANA PETA nudi  zaščito proti trenju na tem posebej obremenjenem mestu,
 3. KONICA NOGAVICE JE ROČNO ZAŠITA in tako ne draži prstov
 4. Nogavica je izdelana iz naravnega EGIPTOVSKEGA BOMBAŽA z izredno dolgimi vlakni, ki povečajo kvaliteto nogavice in omogočajo dolgotrajno uporabo. Bombaž je naravno vlakno z odličnimi lastnostmi in se že več kot 5000 let uporablja kot surovina za izdelavo najrazličnejših izdelkov. Poleg tega je bombaž tudi najboljše naravno rastlinsko vlakno za izdelavo nogavic. Prijazen je do naše kože, ker diha in vpija vlago, s tem pa preprečuje pretirano znojenje nog. Slovi po svoji udobnosti in mehkobi. Nogavice DiaSocks so zato zasnovane prav iz bombaža, ki zaradi prevodnosti telesne toplote odlično dopolnjuje lastnosti nogavic za diabetike.

Lastnosti:

 • Ne stiskajo
 • Pomagajo pospešiti krvni obtok
 • Pomagajo ohraniti toploto
 • Nogam se popolnoma prilegajo
 • Ne dražijo prstov, zaradi ročno šivanega ploskega šiva

SESTAVA:

 • 90% česan bombaž
 • 10% poliamid
DiaSocks
Povezani izdelki ( 4 izdelkov v tej kategoriji )

Registracija novega računa

Že imate račun?
Prijavite se ali ponastavite geslo